Ποιοι είμαστε

Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής σε όλη την Ελλάδα.

PHARMASERVICE S.A.

Η φαρμακαποθήκη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1971 στο χώρο της εμπορίας, διανομής και αποθήκευσης φαρμάκων και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας, για περισσότερα από 50 χρόνια, είναι να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών της και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε καθημερινή βάση. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ Α.Ε. έχει δημιουργήσει ένα σταθερό και υγιές περιβάλλον εργασίας, τόσο για τους πελάτες της όσο και για το προσωπικό της.
Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 200 ειδικευμένους και έμπειρους υπαλλήλους, με απώτερο στόχο να ικανοποιεί τις απαιτητικές ανάγκες ενός σύγχρονου φαρμακείου.

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ Α.Ε. έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα έχοντας στην κατοχή της περισσότερα από 60 αυτοκίνητα και μηχανάκια, τα οποία είναι σε θέση να καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες 1500+ φαρμακείων σε όλη τη χώρα. Καθώς είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της και με μια μακρά εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, τα προϊόντα παραδίδονται με ασφάλεια και συνέπεια.

Με στόχο μας τη συνεχή βελτίωση, το 2015, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το σύστημα ποιότητας ISO 9001: 2015, για την ορθή διανομή των φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Το 2016, έλαβε πιστοποίηση GDP (Good Distribution Practices) για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και την σωστή διανομή και φύλαξη των προϊόντων της.

Σε ένα περιβάλλον βαθιάς κρίσης και με συνεχείς μειώσεις στις τιμών των φαρμάκων, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ Α.Ε. είναι μία από τις ισχυρότερες ιδιωτικές φαρμακαποθήκες στην Ελλάδα, έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολύτιμους συνεργάτες της τα φαρμακεία.

50

χρόνια εμπειρίας

Με 50 χρόνια εμπειρίας η
ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ A.Ε. βρίσκεται
πάντα δίπλα σας.
1.500+

σημεία πωλήσης

Πανελλαδική κάλυψη σε
καθημερινή βάση για περισσότερα
από 1500 σημεία πώλησης.
60+

στόλος αυτοκινήτων

Ευρύ δίκτυο διανομής
με στόλο άνω των
60 αυτοκινήτων.
200+

άτομα προσωπικό

Έξειδικευμένο προσωπικό
άνω των 200 ατόμων που καλύπτει
την Ελληνική επικράτεια.

Τα Νέα μας